Карткова гра 13 привидів (13 Ghosts) GaGa Games - pi GG119


Виробник: GaGa Games
Модель: pi GG119
Наявність: Нет в наличии
161
Купити

Опис

    Назва гри пародіює однойменний фільм жахів 60-х років, хоча сама гра не страшна, а навіть дуже весела і завзята. Група привидів хоче переїхати в більш просторий занедбаний особняк, але для цього їм треба пройти іспит.  Як відомо, щоб добре налякати, потрібно спочатку добре сховатися. Тому в будинку будуть жити лише ті привиди, які найкраще освоїли мистецтво маскування. Кожному привиду дух-екзаменатор присвоює номер від 1 до 13. Привиди поспішають зайняти самий затишний склеп, і іспит починається!

ЦІКАВІ ФАКТИ

    «13 привидів» – це жахливо веселий паранормальний філлер. Замогильних веселощів грі додають смішні і зворушливі ілюстрації. У дизайні персонажів явно відчувається вплив фільмів Тіма Бертона. Досить поглянути на скелетик собачки, як на думку відразу приходить один з персонажів мультфільму «Труп нареченої» – пес головного героя Віктора на ім'я Скребс. До речі, автора гри теж звуть Віктор.

ПРИВИДИ АТАКУЮТЬ!

    Кожен гравець отримує 2 картки. На кожній з них зображено привид з певним номером і здібностями. Одну карту гравець викладає перед собою сорочкою вгору. Це привид у його склепі.

    У свій хід можна виконати одну з двох дій:

  • викласти карту з руки перед собою сорочкою вгору. Гравець розігрує ефект або задає противнику питання, що зазначено на карті, щоб дізнатися номер привиди у ворожому склепі. Противник повинен відповідати чесно. Приклад питання: «Число на карті парне?»
  • викласти кату сорочкою вниз і атакувати. Гравець називає номер привида від 1 до 13. Якщо номер збігається з номером духу в склепі супротивника, останній вибуває з гри, а переможець отримує очко. Виконавши дію, гравець добирає карту з колоди.

ЛАСКАВО ПРОСИМО В ОСОБНЯК!

    Коли в кінці раунду, один з учасників набирає 6 очок, партія завершується. Перемагає гравець, який набрав максимальну кількість очок. Вітаємо! Іспит складено на відмінно, і ви виявилися найбільш здібним студентом! Тепер на вас чекає мрія будь-якого привиду – просторий і покинутий особняк…


Що в коробці:

  • 26 карт привидів
  • 4 карти правил


Кількість гравців: 2-4

Вік: від 8 років

Час гри: 10-20 хвилин

Видавець: GaGa Games

Характеристики

Вік
Вік 8+