Настільна гра Банда Розумників Кругозорнік (малий) - pi УМ158


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ158
Наявність: Нет в наличии
459
Купити

Опис

  - Чому небо синє? Чому світить сонце? Куди ховається місяць? Чому взимку холодно?

    Маленькі чомучки раз у раз засипають дорослих величезною кількістю питань, адже навколо стільки всього цікаво, цілий світ, який належить вивчати і осягати кожен день. Розібратися у всьому цьому вам допоможе гра «Кругозорник»

 

«Кругозорник» - захоплююча, і розвиваюча настільна дитяча гра, яка допоможе вашим малюкам відкривати для себе цей великий, чудовий світ!


   У коробці з грою ви знайдете 158 карт з унікальними ілюстраціями. Тут і природні явища, і космос, і звірі і багато, багато іншого! Залежно від віку учасників, гра пропонує три різних рівня складності з оригінальними правилами:

    Асоціації. Цей режим для самих маленьких гравців від 5 років. Правила дуже прості. Дітям потрібно шукати схожі, взаємопов'язані картинки. Цей режим навчить малюків знаходити спільні риси і ознаки у різних природних явищ і речей.

    Алігатор. Як не складно здогадатися, свою назву цей режим отримав від усім відомої гри «Крокодил». І правда, в цьому режимі, який підходить для дітей старшого віку, учасникам треба буде жестами пояснювати різні картинки іншим гравцям. А ті, в свою чергу повинні вгадати, про що ж йде мова.

    Загадайка - найскладніший, режим, в якому гравцям необхідно загадувати слова на картках, пояснюючи їх таким чином, щоб не всі суперники могли їх відгадати. Тільки так можна заробити максимальну кількість переможних балів.


    Гра чудово проілюстрована - яскраві картинки, якісні компоненти, захоплюючий ігровий процес - «Кругозорник» це чудовий подарунок для дитини, який принесе не тільки радість, а й велику користь!

 

Комплектація настільної гри "Кругозорник":

  • 158 карт з термінами
  • 17 карт-покажчиків
  • 5 игровых фишек
  • 5 жетонів-п'ятикутників з номерами
  • 1 жетон-покажчик зі стрілкою
  • 30 круглих жетонів для підрахунку очок
  • пісочний годинник (30 сек)
  • ілюстровані правила


Тип: розвиваюча дитяча гра

Видавництво:  Банда Розумників 

Час гри: 20-30

Кількість гравців: 2-5

Вік: 5+

Мова: російська

Характеристики

Вік
Вік 5+