Барабанчик з ручкою дитячий музичний - нуш 171829


Модель: rud Д660ун
Наявність: На складі
85
Купити

Опис

    Барабанчик з ручкою дитячий музичний. Це дуже особливий барабан - з боків барабана на мотузках прикріплені дерев'яні кульки. При обертанні барабана навколо своєї осі - кульки будуть барабанити і видавати приглушений звук - малюк буде в захваті. Цей музичний інструмент сприяє розвитку у дітей слуху, почуття ритму, покращує координацію рухів.
    До того ж музика, видавана інструментами, створеними з натуральних матеріалів, жива і справжня. Саме вона здатна розвинути в дитині якісний музичний смак і слух, уміння відрізняти найтонші нюанси звуків, прагнення музикувати і розвиватися, враховуючи всі особливості кожного звуку. Не бійтеся, що купите таку музичну іграшку занадто рано - доведено, що чим раніше з малюком починають займатися музикою і дарувати йому нові мелодії і звукові враження, тим більше шансів у нього проявити здібності в цьому напрямку, коли він стане старше.
    Іграшка розвиває уяву дитини і його фантазію, будить емоції і змушує висловлювати їх в русі і музиці, стимулює активність рук і велику моторику, і, звичайно ж, прекрасно впливає на слухове сприйняття малюка.
Для дітей у віці: від 1 року.

Характеристики

Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються моторика, слухове сприйняття