Блоки Дьєнеша навчальна гра ТАТО - tato ПЗ-001


Виробник: ТАТО
Модель: tato ПЗ-001
Наявність: Нет в наличии
309
Купити

Опис

Навчальна гра Блоки Дьєнеша    

    Одним з найважливіших моментів у процесі виховання дитини є розвиток її розумових здібностей, побудований таким чином, щоб сформувати готовність до освоєння нового і невідомого. Саме такими завданнями необхідно займатися при підготовці до школи дітей дошкільного віку.

    Не секрет, що малюки набагато легше і швидше освоюють елементарні базові та математичні поняття, такі як цифри або назви геометричних фігур, ніж, наприклад, поняття «більше-менше», «кожен» або «через один».

    Саме для полегшення цього процесу навчання і візуалізації основних понять і термінів було розроблено спеціальний посібник - логічні блоки Дьєнеша.

    Що ж це за «чарівний» посібник? Розглянемо докладніше.

    Даний посібник розроблено для двох вікових категорій дітей - наймолодших і безпосередньо дошкільнят. Малюків пропонується навчати таким чином: на плоскі зображення з нанесеними на них кольоровими геометричними фігурами (наприклад, у вигляді квітки або будиночка) слід викласти зверху об'ємні фігури.

      А для дітей старшого віку завдання полягають в просторовому складанні конкретних блоків для отримання конкретного результату. У комплекті з цими блоками йдуть завдання.

    За допомогою таких наборів для розвитку дітей можна в ігровій формі навчити поняттям «ціле», «половина», «частина» і багатьом іншим.

    У набір Логічні блоки Дьєнеша тм ТАТО входять 48 дерев'яних геометричних фігур, що розрізняються між собою за чотирма ознаками: кольором, розміром, формою, товщиною, в комплекті немає двох однакових фігур.

    В процесі гри з блоками дитина зможе навчитися класифікації, узагальненню, порівнянню, виключенню зайвого і підбору необхідного. А це незаперечно цінні навички в інтелектуальному розвитку дитини.

    Але потрібно розуміти, що повноцінні заняття і максимальний їх результат можливі лише за участю батьків або педагогів - з дітьми треба займатися.

    До цього набору блоків Дьєнеша рекомендуємо придбати додатково методичні посібники.

 

Додаткова інформація:

Рекомендований вік: від 2 років Комплект: 48 об'ємних геометричних фігур Матеріал: дерево Розмір деталей: 3-8 см в діаметрі, 1-2 см товщина Упаковка: картонна коробка Розмір упаковки: 225*225*65 мм Торгова марка: ТАТО Виробництво: Україна

© IQgra, 2016  

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються інтелект, логіка, сприйняття кольорів, поняття форм, уява, фантазія, увага, конструкторські навички