Букви і звуки - дидактичний матеріал з магнітами, Vladi Toys - VT3701-04|VT3701-05


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT3701-04|VT3701-05
Наявність: Нет в наличии
138
Купити

Опис

    Матеріал призначений для розвитку і навчання дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Набір сприяє розвитку словникового запасу російської мови, засвоєння понять «буква» і «звук», розвиває пам'ять, увагу і мислення, допомагає навчитися читати, відповідати на поставлені питання і буде корисний навіть для зовсім маленьких.

    Дидактичний демонстраційний матеріал з магнітами включає в себе м'які магніти (умовні знаки для звукових моделей слів у вигляді кольорових магнітів, слоники-кріплення), великі двосторонні картонні картки (букви і звуки, які вони позначають, картинки і слова), предметні малюнки - все укомплектовано в зручну папку.

    Комплект можна використовувати як навчально-методичний як для основного, так і допоміжного матеріалу для навчання і розвитку дітей. Крім запропонованих варіантів Ви можете змінювати ігри і правила використання матеріалу на свій розсуд.

    Набір призначений для широкого кола фахівців освітніх установ, а також для батьків під час занять з дітьми.

Комплектація:

  • 24 м'яких магнітів
  • 36 двосторонніх карточок
  • 12 предметних рисунків

    Рекомендований вік: от 4 лет
    Виробник: Vladi Toys


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 4+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, словниковий запас російської мови, засвоєння понять «буква» і «звук», пам'ять, увагу і мислення, навички читання