Бульдозер Жабеня Melissa & Doug (MD6270)


Виробник: Melissa Doug
Модель: MD6270
Наявність: На складі
750
Купити

Опис

    Щоб дитина весело та з користю проводила час у пісочниці, на пляжі або в саду, пропонуємо вашій увазі цікавий та забавний бульдозер серії «Жабеня» від торгової марки Melissa & Doug, який стане справжнім помічником вашого малюка.
        Іграшка виконана з безпечного та міцного пластику, стійкого до вицвітання. Бульдозер зеленого кольору і з мордочкою, як у жаби, обов'язково приверне увагу вашої дитини. З цією іграшкою так легко і весело грати в пісочку: можна перевозити чи пересипати, будувати замки та печери.
        Коли ви будете вирушати на прогулянку чи море, не забудьте захопити з собою в дорогу таку чудову іграшку, вона не займе багато місця, а дитині не буде нудно. Гра з цим бульдозером сприятиме загальному розвитку дитини, дрібній моториці рук, логічному мисленню та уяві. Дитина активно рухатиметься, що позитивно впливає на здоров'я.
Оригінальна назва: Froggy BulldozerРозмір упаковки: 17 х 20,1 х 29,7 смОсновний матеріал: пластикВага в упаковці: 545 гВік від: 2 років

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються сообразительность, внимательность, координация движений, самостоятельность, логическое мышление