Демонстраційний аналоговий годинник 35 см - MLT 3046


Виробник: Технок
Модель: MLT 3046
Наявність: На складі
160
Купити

Опис

Годинник допоможе малюкові навчитися визначати час

Використовується в початкових класах у рамках змістової лінії «Вимірювання величин». Демонстраційний аналоговий годинник виготовлений з пластмаси. Має дві рухомі стрілки (годинна та хвилинна), рух яких взаємопов’язаний, оснащений зручною підставкою, завдяки чому може перебувати у вертикальному положенні. Ціна поділки шкали циферблата – 5 хв. Час позначено арабськими цифрами почасово (числа від 1 до 12), Габаритні розміри: діаметр не менше 31 см.

Відповідає Концепції Нової української школи у загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно з Наказом Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р. №1021 та розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 р. №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти «Нова українська школа на період до 2029 р.»

Годинник-сортер механічний "Технок" виготовлений за принципом дії справжніх годин: дитина прокручує хвилинну стрілку на 360 градусів, годинна зміщується лише на одну годину. Цифри представлені у вигляді різнокольорових рамок-вкладишів різних форм - кожна цифра стане лише на своє місце.

На циферблаті розташовані геометричні фігури з цифрами, що позначають час. Фігурки-цифри необхідно ставити на місце, підбираючи за формою.

Іграшка допоможе дитині навчитися визначати час за годинником.

 Вік: для дітей від 2 років

Розмір: 55 х 34 х 2,7 см

Вага: 348 г

Упаковка: поліетиленовий пакет.

Торгова марка: Технок

Виробництво: Україна
Купити Іграшка розвиваюча "Годинник-сортер" механічний 3046 Технок, Україна Ви можете зробивши замовлення на нашому сайті. Наші менеджери із задоволенням проконсультують Вас, дадуть відповідь на всі питання і допоможуть оформити замовлення.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 2;10