Настільна гра Geekach Games Чемпіонський пінбол (Super-Skill Pinball: 4-Cade) (укр.) GKCH093SSP


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH093SSP
Наявність: На складі
975
Купити

Опис

Представляємо вашій увазі настільну гру "Super-Skill Pinball: 4-Cade" - швидку малювальну гру з механікою "кинь і запиши". Ця гра вийшла в 2020 році і вже встигла завоювати популярність та позитивні відгуки на сайті «BoardGameGeek». Вона стала номінантом конкурсу «Golden Geek» у категоріях «Найкраща соло-гра», «Найкраща гра через Zoom» та «Найінноваційніша гра».


У грі вам пропонується 4 ігрові автомати (столи + екрани) різної складності - "Карнібол", "Кібератака", "Драконоборець" та "Танцювальна лихоманка". Ви можете вибрати відповідний ігровий автомат, щоб новачкам було не складно, а досвідченим гравцям – не нудно.


Кожен хід на стіл кидають два кубики. Ви вибираєте кубик, щоб за його допомогою перемістити свій жетон кульки і потрапити в одну з осередків. Потім ви набираєте очки та активуєте бонуси. Якщо ви не можете замалювати комірку, то втрачаєте кульку і завершуєте раунд. Зігравши три раунди, ви закінчуєте гру. Коли кожен гравець завершує свій третій раунд, учасник із найбільшою кількістю зірок стає переможцем.


Ця гра ідеально підійде для сімейних або дружніх посиденьок. Також «Чемпіонський пінбол» чудово грає соло. Розвивайте свої навички, удосконалюйте свої кидки та ставайте найкращим гравцем у настільному пінболі!

В коробці

  • 16 планшетів пінбольних автоматів
  • 2 шестигранні кубики
  • 8 жетонів кульок
  • 4 маркери
  • лист "Швидкий старт"
  • правила


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Мало

Час партії 30 – 40 хвилин

Гравців 1 - 4

Вік 12+

Характеристики

Вік
Вік 12+