Дерев'яна іграшка Viga Toys Годинник (56171VG) - afk 56171


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 56171
Наявність: Нет в наличии
304
Купити

Опис

    Дивовижний винахід від бренду Viga Toys - чудовий презент для початківця дослідника навколишнього світу. Оригінальна модель навчить розрізняти час доби.

    Пазл у вигляді годинника з рухомими стрілками містить виїмки, в які потрібно вставити цифри в правильному порядку. Барвисті цифри забезпечені зручними ручками, які легко брати маленькими ручками. Знайомить з цифрами, кольорами, формами і поняттям часу.

Вік: з 3 років 

Матеріал: дерево 

Виробник: Viga Toys 


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 18мес+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увагу, сприйняття простору, інтелектуальний розвиток, дрібну моторику, пам'ять, власне мислення, емоційне благополуччя