Дерев'яна машинка-конструктор Cubika Джип (13180) - cub 13180


Виробник: Cubika
Модель: cub 13180
Наявність: Нет в наличии
173
Купити

Опис

    Турботливі батьки, вибираючи іграшки для улюбленого чада, в першу чергу, звертають увагу на якість виробу і наскільки воно буде не тільки цікавим, але і корисним. Популярний український бренд Cubika спеціалізується на виробництві саме таких іграшок, використовуючи для їх виготовлення натуральну деревину ясена та бука. Машинка «Джип LM-9» зацікавить кожного хлопчика віком від трьох років. Представлена ​​модель складається з дерев'яних деталей, що з'єднуються між собою за допомогою магнітів.

    Форма і розмір іграшки дозволяє їй легко поміщатися в дитячій ручці, що дуже зручно для гри вдома і на вулиці. Варто відзначити, що в іграшці відсутні гострі кути, що забезпечує безпеку малюкові під час гри. Іграшка покрита екологічно безпечними натуральними фарбами на водній основі, які протягом тривалого часу зберігають насиченість кольору. Машинка-конструктор «Джип LM-9» не тільки зацікавить дитину, а й позитивно впливатиме на розвиток його уважності, пам'яті, кмітливості, дрібної моторики пальців, фантазії і посидючості.

  • Комплектація: 5 деталей.
  • Вік: від 1,5 років
  • Розміри упаковки: 14х8,5х9,5 см
  • Вага: 0,24 кг
  • Бренд: Cubika
  • Виробництво: Україна.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик
Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вивчення геометричних форм, вивчення розмірів, вивчення кольорів, уява, логіка, дрібна моторика ручок, мислення, спостережливість, фантазія