Дерев'яна іграшка пірамідка Головоломка 3в1, Komarovtoys - kom 338


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 338
Наявність: На складі
575
Купити

Опис

До вашої уваги пропонується чудовий набір «Гра-головоломка» призначена для допитливих дітей, які тільки починають пізнавати навколишній світ. Розробили комплект спеціалісти відомої української торгової марки KomarovToys.
      Представлена іграшка - це дитяча головоломка у вигляді дерев'яної основи, до якої кріпиться три штирі. Там дитина зможе нанизувати всілякі елементи як різнобарвних геометричних фігур. Кожна деталь має спеціальні відгалуження, які ускладнюють процес гри і роблять її більш цікавою. Для створення головоломки використали ідеально відшліфоване дерево, покрите екологічними фарбами.
      Подібні іграшки не просто веселі, а й корисні. Вони розвивають у дитини: навички кидання та утримання предметів, контроль малюка над своїми пальчиками, фокусування зору, кмітливість та уважність, а також сприйняття різних кольорів та форм.
Вік: від 3 роківМатеріал: деревоРозміри: 25,5х15х7 смКомплектація: дерев'яна основа з 3 штирьками, 5 різнокольорових деталей у вигляді геометричних фігурВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика, решение проблем, логика