Дерев'яна рибалка-ключики 2 в 1 - mpl MD 0902


Виробник: Limo Toy
Модель: mpl MD 0902
Наявність: На складі
355
Купити

Опис

Шукаєте цікаву та корисну іграшку для розвитку навичок вашої дитини? Тоді логічна гра - це саме те, що вам потрібно! Ця іграшка допоможе розвивати дрібну моторику, сенсорику, увагу, пам'ять, логічне та просторове мислення, а також уяву у дітей віком від 2-х років.
Сортер та рибалка в одному - пірамідка рибка з 4 стовпчиками на дерев'яній основі. Всі стовпчики різні та кожну фігурку можна одягнути лише на один стовпчик. Мета гри - прокручуючи, надіти на стовпчики усі дерев'яні фігурки. А якщо ваша дитина любить ловити рибу, то частина фігурок зроблена у вигляді рибок, які можна ловити двома магнітними вудками.
Деталі іграшки великі, не мають гострих кутів, забарвлені у яскраві кольори: червоний, жовтий, зелений, синій, рожевий. Дерев'яні іграшки безпечні, не містять шкідливих компонентів, довговічні і будуть тішити вашу дитину протягом багатьох років.
Іграшка поставляється в коробці і має розміри 20 х 16,5 х 12 см, що робить її зручною для зберігання та перенесення.
Не пропустіть можливість купити таку цікаву іграшку для вашої дитини та допомогти їй розвиватися у всіх аспектах! Замовте дерев'яну рибалку логічну гру вже сьогодні!

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1;3
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, сенсорика, увага, пам'ять, логічне і просторове мислення, уява