Дерев'яні кубики. Склади малюнок Домашні тварини, Komarovtoys - kom 609


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 609
Наявність: На складі
180
Купити

Опис

    Всі діти люблять цікаві іграшки, з якими можна довго грати. Набір кубиків «Домашні тварини» від Komarovtoys захопить дитину надовго, а ви зможете тим часом зайнятися своїми справами. Він дійсно гідний вашої уваги, оскільки зроблений з дерева - самого екологічного матеріалу в світі індустрії іграшок. Деталі комплекту абсолютно не токсичні, які не просочені шкідливими речовинами. Відтінки малюнків яскраві, фарби також безпечні, оскільки в їх складі немає нічого шкідливого.      У наборі «Склади малюнок» чотири кубика, з кожного боку якого є фрагмент тварини. Загальний фон деталі ніжного світлого кольору, а зображення тварин яскраві і барвисті. Лінії малюнків чіткі, як і межі переходу кольорів. Це забезпечить легке запам'ятовування дітьми назв і не буде погано відбиватися на зорі.
     Така гра розвиває дитяче образне мислення, пам'ять і уява. Дитина стане допитливим і посидючим. А ще він почне розрізняти кольори і частини тіла. Завдяки міцності кубиків «Домашні тварини» комплект прослужить малюкові довго.
Вік: від 12 місМатеріал: деревоРозміри: 4 кубика 4х4см, упаковки 10х10х4 смКомплектація: 4 кубикаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка