Дерев'яні кубики. Склади малюнок Іграшки, Komarovtoys - kom 608


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 608
Наявність: На складі
180
Купити

Опис

Прості та корисні дерев'яні кубики завжди в тренді, адже це універсальна іграшка, яку малюк може перекладати з руки в руку, розглядати, отримуючи перші знання про грані, сторони, форми та колір. Малюк може складати різні варіації пірамідок, тим самим розвиваючи уяву, творче та логічне мислення.
       Фірмові кубики «Склади малюнок» «Іграшки» від компанії Komarovtoys стануть чудовим варіантом подарунка для вашого чада. Вони гарні та безпечні, укомплектовані яскравими картками із зображенням предметів у реальному розмірі. Така захоплююча гра доставить дитині багато позитивних емоцій.
      Кубики «Склади малюнок» «Іграшки» - простий та зручний дерев'яний конструктор, за допомогою якого можна побудувати дивовижні споруди. Яскраві зображення обов'язково привернуть увагу малюка. Кубики виготовлені з екологічно чистого, натурального та нетоксичного матеріалу – деревини цінних порід.
Вік: від 12 місМатеріал: деревоРозміри: 4 кубики 4х4см, упаковки 10х10х4 смКомплектація: 4 кубикиВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено у: Україна 

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика, решение проблем, логика