Дерев'яні кубики. Склади малюнок Транспорт, Komarovtoys - kom 610


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 610
Наявність: На складі
180
Купити

Опис

    Українська торгова марка Komarovtoys представляє дерев'яні кубики «Склади малюнок« Транспорт ». Складаючи кубики з дерева, дитина розвиває посидючість, пам'ять, логічне мислення, сприйняття, пізнає ази форм і пропорцій, вчить геометричні фігури. Можна запропонувати дитині називати, що зображено на кубику-пазлі, який він склав, або навіть спробувати намалювати таку ж картинку. Дерев'яний кубик-пазл Транспорт допоможе малюкові запам'ятати, як малюється той чи інший вид транспорту, з яких деталей він складається. За допомогою набору дерев'яних кубиків можна зібрати зображення наступних видів транспорту: корабель, літак, мотоцикл, пожежна машина, автобус, поліцейська машина.
     Крім чотирьох цікавих кубиків з дерева в наборі є шість карток із зображеннями транспорту. Кубики виготовлені з брусків цільного дерева, абсолютно натурального і безпечного матеріалу для здоров'я дитини. Після гри дерев'яні кубики можна назад покласти в компактну коробочку.
Вік: від 12 місМатеріал: деревоРозміри: 4 кубика 4х4см, упаковки 10х10х4 смКомплектація: 4 кубикаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка