Дерев'яні кубики. Склади малюнок Звірі Африки, Komarovtoys - kom 611


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 611
Наявність: На складі
180
Купити

Опис

    Для малюків від двох років є захоплююча гра, яка вчить доводити справу до кінця, - дерев'яні кубики пазл «Склади малюнок« Звірі Африки »виробництва української торгової марки Komarovtoys.
     Граючи з кубиками з дерева, дитина покращує такі якості, як пам'ять, логічне мислення, сприйняття, посидючість, вивчає геометричні фігури, знайомиться з поняттям пропорції. Якщо запропонувати намалювати картинку по пам'яті, дитина згадує деталі зображення і вчиться фантазувати, мислити образами. Дерев'яні кубики можна обводити на аркуші паперу доповнюючи форму квадрата додатковими деталями, і тоді на папері з'являться будиночок, паровозик, машинка.
      У наборі Звірі Африки чотири дерев'яних кубика з шістьма гранями. На кожній з граней дерев'яного кубика знаходиться частина малюнка. Дитині потрібно повернути кубик таким чином, щоб він відповідав всьому зображенню. На гранях дерев'яного кубика шість картинок із зображеннями африканських тварин. Набір кубиків-пазлів виготовлений з дерева, друк нанесена прямо на дерев'яну іграшку. Наклейки на дерев'яних кубиках відсутні, а це значить, що дитина під час гри, навіть якщо і потягне кубик в рот, нічого зайвого не з'їсть.
Вік: від 12 місМатеріал: деревоРозміри: 4 кубика 4х4см, упаковки 10х10х4 смКомплектація: 4 кубикаВиробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна  

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються уява, мова і спілкування, соціальний розвиток, дрібна моторика, рішення проблем, логіка