Дерев'яна гра Tree Toys Лабіринт з кульками Світ динозаврів (MD 1791)


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MD 1791
Наявність: На складі
 617  577
Купити

Опис

Ласкаво просимо до захоплюючого світу динозаврів з нашою розвиваючою грою "Магнітний лабіринт Світ динозаврів" MD 1791!

Подорож у стародавній світ: Відкрийте для вашої дитини двері до захоплюючого світу динозаврів з цією логічною грою, розробленою спеціально для маленьких палеонтологів.

Вчимося із задоволенням: Ця гра - чудовий спосіб розвивати дрібну моторику, посидючість, увагу та логічне мислення у вашого малюка. Проведіть магнітні палички, щоб довести кольорові кульки від центру лабіринту до осередків із відповідними кольорами. Ця захоплююча пригода збагатить розвиток вашої дитини.

Креативний дизайн: Барвиста дошка з динозаврами та лабіринтами з перешкодами привертає увагу дітей та надихає їх на дослідження. Розроблено з любов'ю до деталей для максимальної яскравості та веселощів.

Підходить для всіх: Ігрова дошка має розміри 39 x 1 x 29 см, а упаковка 41 x 4 x 30 см, що робить її ідеальною компактною розвагою для дому або в дорозі.

Відмінний подарунок: "Магнітний лабіринт Світ динозаврів" підходить для дітей від 3 років і стане чудовим подарунком на будь-який захід, будь то день народження або свято.

Не пропустіть шанс збагатити дитинство вашого малюка захоплюючою та освітньою грою. Замовте "Магнітний лабіринт Світ динозаврів" прямо зараз і даруйте їм незабутні моменти радості та навчання!

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються воображение, язык и общение, социальное развитие, мелкая моторика, решение проблем, логика