Дерев'яна гра сортер Viga Toys Карнавал тварин (50450)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50450
Наявність: На складі
1 107
Купити

Опис

    Настільна гра для дітей від 3 років складається з 4 дерев'яних панелей, 36 фігурок у вигляді тварин, 2 кубиків (один з різними кольорами, інший із зображеннями тварин).

Гра покращує здібності дітей розпізнавати різні кольори і тварин, тренує швидку реакцію, вчить командній роботі. Є 4 різних способів грати, керівництво додається. Також можна придумувати свої правила гри.

Деталі гри зроблені з якісних фанери і деревини європейського бука. Розміри коробки: 32 х 21 х 4,5 см.

Розвиток: мислення, уява, соціальні навички, емоційне благополуччя.

Підходить для гри вдома, як самостійної, так і спільної.


Чотири способи гри

1. Киньте кубик із зображеннями тварин. Знайдіть фігурку тварини, яке випало на кубику. Знайдіть відповідну виїмку на дошці, незалежно від кольору.

2. Киньте кубик з квітами. Знайдіть фігурку кольору, який випав на кубику, незалежно від тварини. Пошукайте відповідну за кольором і формою виїмку на панелі.

3. Киньте обидва кубики, знайдіть фігурку, що відповідає і кольором, і тварині, що випали на кубиках. Пошукайте відповідну виїмку на панелі.

4. Грайте в команді. Кидайте обидва кубика раз по раз. Виграє та команда, гравці якої, першими знайдуть відповідність між виїмками і фігурками всіх кидків, і повністю заповнить панель.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мислення, уява, соціальні навички, емоційне благополуччя