Дерев'яна іграшка Classic World Великий Стіл Майстерня - CW 3646


Виробник: Classic World
Модель: CW 3646
Наявність: На складі
1 836
Купити

Опис

    Розвиваючий сюжетний конструктор з набором яскравих дерев'яних деталей Набір столяра. Справжня майстерня маленького теслі. За допомогою деталей конструктора і ігрових інструментів можна зібрати робоче місце та іграшки.

    Чудовий ігровий столик з набором дерев'яних деталей і інструментів для створення будиночків, машинок і різних конструкцій. Легко збирається, займає трохи місце і відмінно вписується в інтер'єр дитячої. Стільниця зі справжньою робочою поверхнею і кишенькою з інструментами. На стінці прикріплені годинник, за якими маленький тесля вивчить час і буде стежити за розпорядком робочого дня. А по іграшковому телефону можна приймати замовлення.

    Всі деталі виконані з натурального дерева, якісно відшліфовані і пофарбовані безпечними дитячими фарбами. Елементи декількох типів. Дерев'яні плашки розвивають просторове мислення і логіку, а болти з різьбленням відмінно тренують пальчики.

    В процесі гри розвивається фантазія, увага, координація рухів, дрібна моторика пальців рук, творче і просторове мислення.

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються фантазія, увага, координація рухів, дрібна моторика пальців рук, творче і просторове мислення.