Математичний планшет Фантазуємо з резиночками Розумний Лис


Виробник: Розумний Лис
Модель: roz 90016
Наявність: На складі
265
Купити

Опис

    Математичний планшет - популярний посібник для тренування дрібної моторики і розвитку логічного мислення у малюків. Набір являє собою дерев'яний планшет з закругленими кілочками 5 на 5, на які надягають кольорові резиночки.

    Дорослим необхідно навчити дитину поводитися з резиночками і допомогти в викладанні декількох зображень. Приклади фігур показані на зворотному боці планшета.

    Регулярні заняття з посібником навчать координувати рухи і розвинуть уяву. На планшеті малюк навчиться викладати як прості геометричні фігури, так і більш складні зображення (цифри, предмети).

    Зі своєю першою головоломкою дитина проведе багато захоплюючих хвилин з користю.


Бренд Розумний лисиць

Цікаво грати з 3 років

Розмір дошки: 20 х 20 см

Що розвивається: дрібна моторика, фантазія і уява, терпіння і посидючість, математичні здібності, логіка, координація рухів, увагу

Що в комплекті: рамка-основа, резиночки

Виробництво Україна


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, фантазия и воображение, терпение и усидчивость, математические способности, логика, координация движений, внимание