Дерев'яна іграшка Танграм малий Розумний Лис


Виробник: Розумний Лис
Модель: roz 90077
Наявність: На складі
174
Купити

Опис

Танграм - це одна з найдавніших головоломок. Буквально значення гри перекладається як сім дощечок майстерності. Гра являє собою 7 плоских геометричних фігур, які складають певним чином для отримання іншої, більш складної, фігури (зображує людину, тварина, предмет домашнього вжитку, букву або цифру і т. Д.).

    Фігура, яку необхідно отримати, при цьому зазвичай задається у вигляді силуету або зовнішнього контуру. При вирішенні головоломки потрібно дотримуватися дві умови: перше - необхідно використовувати всі сім фігур танграма, і друге - фігури не повинні накладатися один на одного. Дерев'яна гра Танграм - це одна з найдавніших головоломок (дослівно перекладається як сім дощечок майстерності).

    Ця гра являє собою 7 різних плоских геометричних фігур, які складають певним чином для отримання іншої, більш складної, фігури (зображує людину, тварина, предмет домашнього вжитку, букву або цифру і т. Д.). Фігура, яку необхідно отримати, при цьому зазвичай задається у вигляді силуету або зовнішнього контуру (тіньовий малюнок). При вирішенні головоломки потрібно дотримуватися дві умови: перше - необхідно використовувати всі сім фігур танграма, і друге - фігури не повинні накладатися один на одного. Ігри з танграма сприяє розвитку у дітей уміння грати за правилами й виконувати інструкції, наочно-образного мислення, уяви, уваги, розуміння кольору, величини і форми, сприйняття, комбінаторних здібностей.

    Танграм від українського виробника дерев'яних іграшок Розумний Лис має зручний для дитини розмір (12,0 х 12,0 см), що дозволяє використовувати його в якості наочного посібника для індивідуального навчання. Гра обрамлена дерев'яною рамкою для зручності її зберігання.

Упаковка - поліетиленова плівка

Розмір іграшки: 12,0 х 12,0 х 1,0 см

Країна виробник - Україна

Виробник - ТМ Розумний лис


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логика, мышление, координация движений, цветовосприятие, внимание