Дерев'яна іграшка Центр сортування і переробки сміття


Модель: wooden
Наявність: На складі
1 148
Купити

Опис

У світі з переробленого сміття навчилися робити бордюри, лавки, світильники і блокноти. Останні робляться з стаканчиків, в яких раніше продавали каву. Вони дуже легко піддаються переробці, як і ще 95% іншого відсортованого сміття. У Голландії, наприклад, з пластикових кришечок роблять вуличні лавки: їх відокремлюють від пляшок, подрібнюють і виливають в потрібну форму. З відходів пластика створюють навіть цілі дороги на відміну від України, де пляшки, пакети та харчові обгортки вивозяться на полігони.

    Екологи пояснюють, що тільки зусиллями заводів і урядів таких результатів не досягти - потрібно вчити населення правильно звертатися зі сміттям.

    Сортування сміття і правильне поводження з ним може зменшити кількість відходів, які вивозять на полігони.

    Дуже легко навчити дітей сортувати сміття коли є така іграшка, яка стане прекрасним помічником в навчанні правил сортування сміття для малюків в дитячих садах і школах.

    Зберіть весь папір, пластмасу і метал, прийшов час вирушити в подорож на станцію переробки відходів! Переберія всі матеріали, щоб переконатися, що все потрапляють в потрібну корзину. Або сідаєте за кермо великого вантажівки і починайте збирати! Поставляється в комплекті з 24 предметами, включаючи вантажівка, відра для сміття, 16 переробляються плиток і аксесуари!


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються обучение сортировки, счет