Дерев'яна пірамідка Viga Toys PolarB Білий ведмедик, неваляшка (44005)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 44005
Наявність: На складі
462
Купити

Опис

    Якою має бути найперша розвиваюча іграшка? Безпечної, красивою, приємною для рук і очей - такий, як пірамідка Viga Toys Білий ведмідь серії PolarB! Вона виконана за останнім словом дизайну і з першого погляду привертає м'якою пастельній забарвленням і досконалими формами. Призначена для малюків від 18 місяців.

    Будова цієї іграшки гранично просте. На закругленою підставці-основі закріплений стержень, на який нанизані кольорові кільця різних розмірів. Завершує конструкцію верхівка у вигляді милою мордочки ведмедика. Матеріал - ретельно відшліфоване, покрите безпечними фарбами дерево. З цим ведмедиком дитині буде цікаво пізнавати світ!

    Всі елементи великі, гладкі, приємні на дотик. Завдяки закругленою дерев'яній підставці пірамідка-неваляшка PolarB Білий ведмідь може гойдатися з боку в бік.

    Ця дитяча пірамідка прекрасно поєднується з методикою Монтессорі. Вона відмінно тренує дрібну моторику, покращує координацію рухів, зміцнює дитячі пальчики, допомагає засвоїти поняття більше-менше. Стикаючись з натуральним матеріалом - деревом, дитина отримує безліч тактильних відчуттів, вчиться співвідносити розмір деталі з її вагою.

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вивчення геометричних форм, вивчення розмірів, вивчення кольорів, уява, логіка, дрібна моторика ручок, мислення, спостережливість, фантазія