Дерев'яна рамка-вкладиш Viga Toys Овочі (44532)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 44532
Наявність: На складі
 231  195
Купити

Опис

 Чи знає ваше маля назви овочів? Настав час запам'ятати їх! Барвистий пазл із вкладишами у формі баклажану, помідора, моркви та перцю захопить дитину корисною грою. Розвиваюча іграшка буде цікавою для дітей віком від 12 місяців переддошкільного віку.

Складання дерев'яної рамки-вкладиша Viga Toys Овочі навчить дитину сортувати об'єкти за формою та кольором, розвине мислення, зорово-моторну координацію, уважність. Рамка-вкладиш підходить для інклюзивної освіти та занять за методикою Монтессорі.

Займіть дитину простим дерев'яним пазлом під час приготування на кухні. Так малюк відчує себе причетним до приготування їжі.

Набір складається з підставки розміром 30 х 7,5 х 3,3 см та 4 вкладишів у формі овочів. Кожна деталь має зручну ручку для дитячих пальчиків. Виготовлена ​​рамка-вкладиш із якісної деревини та покрита нешкідливими барвниками. Краї та кути всіх елементів ретельно відшліфовані для комфортних ігор. Розвиваюча дерев'яна іграшка відповідає стандартам безпеки та якості: американському ASTM, європейському EN71, як і вся продукція Viga Toys.

У комплекті підставка та 4 вкладиші з ручками.

Характеристики

Стать дитини
Стать хлопчик;дівчинка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються дрібна моторика, логічне мислення, увага, пам'ять, уява