Дерев'яна рамка вкладиш Viga Toys Цифри і фігури (50119)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50119
Наявність: Нет в наличии
504
Купити

Опис

    Чи може нудна математика стати захоплюючою грою? Так, і в цьому допоможе набір для навчання від Viga Toys Цифри і форми у вигляді пазла!Цей дерев'яний пазл дозволяє в невимушеному форматі познайомити дитину з такими важливими математичними поняттями, як числа, рахунок, геометричні форми. Підходить для малюків від 18 місяців.    У всіх елементів є відповідні осередки на підставці, і завдання дитини - зуміти їх розпізнати і розставити по місцях. Малюк знайомиться з основами математики на тактильному рівні, що дозволяє в подальшому вчиться більш усвідомлено.    Набір для навчання Цифри і форми від Viga Toys покращує колірне сприйняття, розвиває дрібну моторику і математичні навички, дає перші уявлення про геометрію і алгебрі.Заняття з дерев'яними формами і цифрами забезпечує дитині стійкі знання, засновані на практичному досвіді.
    Цей пазл для навчання відповідає принципам STEM-освіти, відмінно поєднується з методикою Монтессорі. Підходить як для індивідуальних, так і для групових ігор.

Характеристики

Вік
Вік 18міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються кольорове сприйняття, дрібна моторика і математичні навички, дає перші уявлення про геометрію і алгебру