Дерев'яні кубики-пірамідка Viga Toys PolarB Сортуємо і складаємо (44016)


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 44016
Наявність: На складі
1 002
Купити

Опис

    Набір кубиків серії PolarB від Viga Toys для сортування та складання складається з 5 кубиків різного розміру з отворами для 4 блоків-форм.

З кубиками діти навчаться сортувати предмети за розміром, складати пірамідку, можуть вивчити числа, форми і різних тварин.

    Набір з дерева пофарбований в різні кольори спокійних відтінків. На кубиках намальовані різні тварини. Для виготовлення використана якісна деревина і безпечні барвники. Всі краї і деталі ретельно відшліфовані. Набір відповідає стандартам безпеки і якості: європейському EN71, американському ASTM, як і вся продукція Viga Toys.

    Набір для дітей від 1 року. Розвиток: мислення, математичні навички, допитливість, уважність, зорово-моторна координація, емоційне благополуччя, пам'ять, кольору, форми.

    Кубики рекомендовані для дому та дитячого садка. Підходять для методик раннього розвитку, в тому числі Монтессорі, для інклюзивного виховання.

Характеристики

Вік
Вік 12міс+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вивчення геометричних форм, вивчення розмірів, вивчення кольорів, уява, логіка, дрібна моторика ручок, мислення, спостережливість, фантазія