Дерев'яний геометричний сортер 4FUN Game Club Wood (87639)


Виробник: Fun Game
Модель: igs 87639
Наявність: На складі
288
Купити

Опис

Представляємо вам унікальну дерев'яну логічну гру "Геометрія" - ідеальне поєднання розваги та навчання для вашої дитини.


Гра "Геометрія" - це незвичайна пірамідка, що складається з різнокольорових кілочків, на які потрібно нанизувати геометричні фігурки. Під час гри ваше маля буде не тільки весело проводити час, але й розвивати безліч корисних навичок.

За допомогою цієї іграшки дитина познайомиться з різними геометричними фігурами, а також освоїть основи рахунку. Він тренуватиме дрібну моторику рук, покращуватиме сприйняття кольору та форми, а також розвиватиме логічне мислення.

Комплектація гри "Геометрія" включає ігрову поверхню і по 8 квадратів, трикутників, прямокутників і кіл - достатньо елементів, щоб ваша дитина могла проявити свою фантазію і створити дивовижні конструкції.

А ще, у гри "Геометрія" зручні розміри, які ідеально підходять для маленьких ручок:

  • Довжина: 29 см
  • Ширина: 8 см
  • Висота: 4.5 см

Гра "Геометрія" також поставляється в компактній упаковці розміром 30 см × 5.5 см × 11.5 см, що робить її чудовим вибором для домашнього використання або подорожей.

Не пропустіть можливість порадувати свою дитину цікавою і розвиваючою іграшкою! Замовте гру "Геометрія" прямо зараз і забезпечте йому не тільки захоплююче проведення часу, але і корисне навчання.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логіка, мислення, координація рухів, сприйняття кольорів, увага