Дерев'яний набір Геометричні фігури малі Hega


Виробник: Hega
Модель: hega 080
Наявність: На складі
189
Купити

Опис

ТМ Hega пропонує гру «Геометричні фігури» для найменших. Це простий спосіб вивчити з малюком все 9 основних геометричних фігур. На кожній дощечці зображена яскрава запам'ятовує фігура і її контур. У діток всього 2 види зорового сприйняття: заповненої форми або колірного контуру. Ваш малюк буде вказувати на дощечці саме на той вид фігурки, який близький для його сприйняття.

    Вивчення фігур необхідно, так як весь світ навколо складається з фігур. Наприклад, прямокутник - це двері або стільниця, а коло - це сонце або тарілка. - чим раніше малюк освоїть прості знання, тим легше йому буде вчитися в школі. Вивчення форм дозволить малюкові грати в ті ігри, які недоступні діткам, які не знають, що таке коло, квадрат і т. Д. Вивчаючи геометричні фігури, дитина розширює свій кругозір, тренує мозок, збільшує словниковий запас.

    У наборі 9 геометричних фігур відрізняються за кольором, упакованих в пластикову коробочку, що дозволяє дитині утримувати їх в порядку.

Розміри - 40х30х4 мм

Матеріал - фінська вологостійка березова фанера.

Покриття - акрилові фарби і захисний шар лаку.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються мелкая моторика, кругозор, тренирует мозг, увеличивает словарный запас