Дитяча іграшка Кухонна плита, звук, підсвічування, аксесуари (3253)


Модель: igs 3253
Наявність: Нет в наличии
563
Купити

Опис

Ігрова дитяча кухня – начебто лише іграшка, але прихована за її милим дизайном функціональність вражає уяву! Чому дивує наша дитяча ігрова кухня?

Кожна дитина мріє повторювати події дорослих, особливо за плитою. Наша іграшкова кухня зробить це можливим, і навіть більше – вона перетворить гру на захоплюючу кулінарну пригоду! Дві конфорки, що підсвічуються, і духова шафа, що настроюється, з різними режимами приготування дозволять маленьким шефам готувати віртуальні шедеври, в той час як звукові ефекти створять атмосферу справжньої кухні.

Незвичайний бонус – духова шафа з курочкою! Ваш малюк зможе "пекти" і "готувати" абсолютно унікальні страви, а сітка в духовці забезпечить легкий доступ до чарівної курочки. А ще, імітація регулювання потужності конфорок додасть реалізму грі та навчальний елемент, дозволяючи дітям вивчати принципи приготування їжі.

Комплектація цієї дитячої іграшкової кухні вражає: курка, каструля та сковорода з яєчнею включені в комплект. Тож маленькі кухарі зможуть одразу розпочати свої кулінарні експерименти!

Не турбуйтесь про безпеку - наша іграшка виготовлена з високоякісного, безпечного для дітей пластику. Вона працює від трьох батарейок типу "ААА" (не входять до комплекту) і має компактні розміри, які розмістяться у будь-якій дитячій кімнаті.

Ваш малюк із задоволенням проведе годинник за цією ігровою кухнею, розвиваючи творчі навички, навчаючись основ приготування їжі та весело проводячи час. Подаруйте йому можливість поринути у світ дорослих турбот та кулінарних відкриттів – купуйте дитячу ігрову кухню з доставкою прямо до вас у Києві чи Дніпрі! Купити іграшкову кухню для дітей легко – оформіть замовлення прямо зараз та даруйте радість своєму малюкові!

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються емоції, фантазія, уява