Дитяча каталка з ручкою зі світловими ефектами Сова (1601ABC)


Виробник: Китай
Модель: mpl 1601ABC
Наявність: На складі
620
Купити

Опис

Каталка сова призначена для гри малюків від 12 місяців. Сова ідеальний варіант для дівчаток та хлопчиків від року, саме в той період вони вчаться ходити. Зібравши паличку з 2-х елементів, приєднайте її до совки і її відразу можна котити в перед собою. Каталка має як світловий ефект, який дуже сподобається Вашій дитині. Елементи живлення LR44 3 шт. входять до комплекту. Просто витягніть заглушку розташовану на грудці сови і вона засвітиться приємним світлом. Каталка сова дозволить Вашому малюку почуватися впевненіше, маючи під рукою опору, щоб сміливо крокувати вперед, розраховувати свої сили, вдосконалювати рухи.

Сова має кумедний зовнішній вигляд, при русі світиться і махає крилами, це обов'язково сподобається Вашому малюку і повеселить його, спонукаючи грати, а отже і ходити далі. Яскраві, барвисті кольори, м'який ніжний звук привернуть увагу дитини, знявши паличку з каталки їй можна буде грати як просто іграшкою. Зовні іграшка позитивна, різнобарвна і яскрава, можна освоювати по ній з малюком кольору, звукові ефекти в процесі гри піднімуть дитині настрій, сприятимуть розвитку дрібної моторики, координації руху, сприйняттю кольору. Кольори каталки дуже довго залишаються яскравими та не вигоряють на сонці.

Габарити каталки у зібраному вигляді 56 х 19 х 19 см. Довжина палиці 56 см.

Розмір сови 20 х 18 х 12 см. Габарити упаковки 21х18х18см.

Каталка виконана з високоякісного та гіпоалергенного пластику, гладкого, оптекаемого, приємного на дотик, абсолютно безпечна для вашої дитини.

Характеристики

Вік
Вік 1+