Дитячий м'яч для фітнесу з ріжками 45 см (MS 0380)


Модель: mpl MS 0380
Наявність: На складі
375
Купити

Опис

 Фітболи користуються великою і заслуженою популярністю у спортсменів і людей різного віку. З їх допомогою можна швидко покращити фізичний та емоційний стан.

Дія м'яча для фітнесу засноване на його нестійкою сферичній формі і пружних властивостях латексу - матеріалу, з якого він виготовлений. Виконуючи комплекс вправ на фітбол людина змушена постійно утримувати рівновагу, для чого йому доводиться тримати всі м'язи тіла в напрузі. Ефект від подібних занять дуже швидкий і очевидний: тіло підтягнуто, м'язова маса укріплена. Гімнастичний м'яч дозволяє також виконувати вправи на розтяжку без ризику отримання травми. З його допомогою можна дуже плавно і щадяще розігріти і розтягнути м'язи.

М'яч рекомендований фізіотерапевтами для розвитку координації і вестибулярного апарату. Також даний вид спортивних снарядів має виражену антистресову дію, допомагає розслабитися, відновити нервову систему, отримати заряд бадьорості та позитиву.

Особливості фітболу з ріжками

  • Виготовлений з нетоксичного латексу.
  • Підходить для дітей та дорослих.
  • Має зручні ручки-ріжки.
  • Поліпшує фізичний і емоційний стан.
  • Доступний універсальний тренажер для всієї родини.

Латексні фітбори використовують для зміцнення м'язів і у самих маленьких діток. Перекати на м'ячі, лежачи на ньому на животику, попереджають появу пупкової грижі, позбавляють від кольок, тренують м'язи шиї, спинки, преса.

Характеристики

Вік
Вік 1+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються вестибулярний апарат, координація, реакція, спритність