Настільна гра Geekach Games Distilled. Африка та Близький Схід (Distilled: Africa & Middle East) (укр.) GKCH066AM


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH066AM
Наявність: На складі
950
Купити

Опис

«Distilled: Africa & Middle East» – це перший додаток до захоплюючої гри «Distilled. Таємниці напоїв», яке дозволить вам створювати нові алкогольні напої з регіону Африки та Близького Сходу. У додатку ви знайдете карти нових дистиляторів, фірмові рецепти та інгредієнти, високоякісні предмети та покращення для винокурні, а також нові переліки рецептів.

Використовуючи нові інгредієнти, предмети та рецепти, ви зможете грати за нових дистиляторів із регіону та створювати алкогольні напої, які не представлені у базовій грі. Додайте різноманітність у гру, спробуйте нові механіки та стратегії та розширте географію вашого виробництва напоїв.

У коробці доповнення «Distilled: Africa & Middle East» ви знайдете 49 карт розміром 56 x 87 мм, 31 картонний жетон, 15 великих карт переліків рецептів, 10 міні-карт розміром 41 x 63 мм та 1 правила гри. Час гри варіюється від 30 до 120 хвилин, а кількість гравців може бути від 1 до 5. Рекомендований вік для гри – 14+.

Якщо ви хочете розширити свої знання про алкогольні напої з Африки та Близького Сходу, створити унікальні напої та насолодитися захоплюючою грою, то доповнення «Distilled: Africa & Middle East» від видавництва Geekach Games стане чудовим вибором для вас.

Характеристики

Вік
Вік 14+