Набір Частини цілого. Дроби на колі 1/2-1/6, на магнітах, Komarovtoys


Виробник: KomarovToys
Модель: kom 372
Наявність: На складі
506
Купити

Опис

Фахівці відомого українського бренду KomarovToys розробили величезний асортимент корисних іграшок, які формують у дітей корисні навички.    Яскраве підтвердження цьому «Частини цілого. Дроби на колі 1/2-1/6», який обов'язково сподобається допитливим хлопчикам і дівчаткам. Всі фігури набору зроблені з відшліфованого нешкідливого дерева, яке для дітей - ідеальний матеріал. Покриті вони нешкідливими фарбами, здатними на протязі багатьох років зберігати свій насичений колір і не обсипатися.
    Подібні ігрові набори допомагають дітям знайомитися з частинами цілого, а також впливають на розвиток уяви, уважність, кмітливість і логічне мислення. Використовуючи додаткові матеріали, ви зможете перетворити процес навчання на цікаву гру, яка завжди сподобається дитині.
    Сектора кола мають магніти, що дозволяє демонструвати набір на сталевий класній дошці. Складається з набору секторів кола, маркованих по його частках.
Склад:
  • 1/2 - 2 шт
  • 1/3 - 3 шт
  • 1/4 - 4 шт
  • 1/5 - 5 шт
  • 1/6 - 6 шт
    Вік: від 3 роківМатеріал: виготовлено з деревини, пофарбовані в яскраві кольори, має магнітне кріплення.Діаметр кола 18 см.Виробник: Komarovtoys (Україна)Зроблено в: Україна
* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пространственное восприятие, логика, мышления, творческое развитие, память, внимание