Двосторонній магнітний мольберт Viga Toys (50951) - afk 50951


Виробник: Viga Toys
Модель: afk 50951
Наявність: На складі
2 688
Купити

Опис

    Хто сказав, що навчання - нудний і виснажливий процес? Якщо прикласти краплю фантазії, стати трошки посидючість, скористатися логікою і кмітливістю, то позитивний результат від виконаної роботи не змусить себе довго чекати.

    Перетворити домашнє навчання дошкільника або першокласники під силу двостороннього магнітному мольберта від популярного бренду Viga Toys. Корпус предмета проведений з високоякісної, міцної, стійкої до зовнішніх пошкоджень деревини, а всі інші елементи - з нетоксичного, легкого пластика. Чорна поверхня призначена для малювання крейдою, а біла - для використання кольорових маркерів, легко видаляються спеціальною губкою. Крім того, в комплектації мольберта також є панель з англійським алфавітом, рахунками і годинами з рухомими стрілками.

    Подібна знахідка зробить навчання захоплюючою грою, яка залучає навіть найбільших бешкетників своєю неординарністю і наочністю.

Вік: з 2 років.

Виробник: Viga Toys

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 2+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються увага, уява, фантазія, інтелектуальний розвиток, дрібна моторика, власне мислення, емоційне благополуччя