Двостороння настільна гра-головоломка Top Bright Літаючі шахи Місто (120435)


Виробник: Top Bright
Модель: top b 120435
Наявність: На складі
492
Купити

Опис

    Дерев'яна настільна гра «2 в 1» на тему руху складається з Лудо і гусака. Настільні ігри для дітей від 3 років і старше мають унікальний знімний пружинний ролик для гри в кості, який не тільки запобігає втраті гральних кісток, але і може використовуватися з обох сторін. На шахових фігурах зображені милі машинки.

    Дерев'яні дошки для гри в Лудо з високоякісної товстої деревини служать протягом багатьох поколінь. Це не паперова основа, тому що ми знаємо, що ви хочете кращого для дітей. Фарби на водній основі нетоксичні. Настільна гра повністю протестована і перевершує всі стандарти безпеки ASTM. Підходить для сімей з дітьми 3-8 років.

    Ludo game і goose game - класичні гри, які допомагають цілим сім'ям проводити час разом. Це відмінний спосіб укріпити відносини між батьками і дітьми. Яскраві настільні ігри для всієї родини допомагають батькам отримувати задоволення від прохань «пограти ще раз» і грати зі своїм малюком стільки, скільки зможете.

    Якщо ви шукаєте дитячі ігри для віку 3-4-5 років, яскрава дерев'яна настільна гра для дітей - хороший вибір. Насолоджуйтесь двома різними іграми, різними способами гри, подаруйте дітям годинник задоволення. Відмінна навчальна іграшка для хлопчиків і дівчаток 3, 4, 5 років.


Бренд: Topbright

Матеріали: Дерево

Вага упаковки: 0,635 кг

Розмір продукту: 29,97 х 1,02 х 29,97 см

Розмір упаковки: 31х4х30,7 см

Характеристики

Вік
Вік 3+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються спритність, уважність, кмітливість