Настільна гра Lord of Boards Джайпур (Jaipur) (укр.) SCJAI01UA


Виробник: Lord Of Boards
Модель: pi SCJAI01UA
Наявність: На складі
820
Купити

Опис

Карткова гра "Джайпур" - українська версія дуельної карти на збір сетів, випущена на основі перевидання 2020 року. Вона є однією з найулюбленіших сімейних настілок завдяки своїм простим правилам, яскравому оформленню та величезній варіативності переможних тактик.

Гравці беруть він ролі торговців, прагнуть завоювати прихильність Махараджи і його персональними постачальниками. Для цього їм доведеться стати успішнішими торговцями, ніж їхні суперники.

На початку партії гравці отримують на руки п'ять карт та викладають три випадкові карти верблюдів та дві карти товарів на ринок. У свій хід гравець може купити карту зі столу, продати товар з рук або виконати одну з наступних дій покупки товару: взяти картку з ринку і викласти в слот, що утворився, або забрати всіх доступних верблюдів з ринку у своє стадо.

Продавати можна лише товари одного виду (тобто карти одного кольору), але у будь-якій кількості. Продаючи карти, гравець отримує жетон із переможними балами. Наприкінці раунду здійснюють проміжний підрахунок балів, і гравець із найбільшою кількістю балів отримує друк Махараджі. Переможцем гри "Джайпур" стає власник двох печаток Махараджі.

Карткова гра "Джайпур" підійде для любителів настільних ігор і дуельних карткових ігор. Вона також може стати чудовим подарунком для друзів та близьких.

Комплектація гри «Джайпур (Jaipur) UA»:

  • 55 ігрових карт
  • 38 жетонів товарів
  • жетон верблюда
  • 3 Друк Магараджі
  • 18 бонусних фішок
  • правила


Тип: торги для двох

Видавець: Lord of Boards (Україна), GameWorks SàRL (Німеччина)

Час гри: 20-30 хв

Кількість гравців: 2

Вік: 8+

Мова: українська, мовонезалежна

Характеристики

Вік
Вік 8+