Електронний конструктор Контакт W-335 - mpl W-335


Модель: mpl W-335
Наявність: Нет в наличии
713
Купити

Опис

    Електронний конструктор Контакт W-335 включає десятки елементів, з яких навіть дитина зможе скласти 335 електричних схем.
     Поєднуючи за схемою вимикачі, лампочки, світлодіоди, електромотор, транзистори, конденсатори та інші елементи електроніки, Ви і Ваша дитина зможете зібрати логічні елементи:
  • охоронну сигналізацію,
  • автоматичні освітлювачі,
  • музичні дзвінки,
  • електронні ігри та іграшки і ін.

    Простота з'єднання і ясність опису в інструкції до електронного конструктору "Контакт 335" дозволить зібрати схеми навіть дитині п'яти років, а різноманіття доданих елементів дасть можливість навіть навченій в електроніці людині зібрати щось нове і потім втілити це в реальному житті.
    Зручний і простий спосіб збирання електричних схем конструктора Контакт дає можливість навіть дошкільнятам долучитися до електрики і електроніці. Там, де раніше була потрібна робота з паяльником і ідеально точні рухи, зараз зроблені зручні з'єднувальні клеми. Освоюючи електрику з дошкільного віку, дитина починає краще її розуміти. Проводячи експерименти з електрикою без знань з фізики, дитина починає розуміти фізичні закони інтуїтивно. Тому, коли в школі вона буде проходити теоретичну фізику, вона прекрасно ляже на вже знайомий дитині практичний матеріал.
    Самостійне проведення експериментів і інтерпретація результатів значно розвивають логічне мислення дитини. Придумуючи теорії і перевіряючи їх на практиці, дитина тренує аналітичні здібності. Уміння правильно поставити експеримент і зрозуміти його результати стане в нагоді дитині в багатьох сферах життя.    Робота з електронним конструктором Контакт 335 підготує дитину до шкільного курсу фізики. Попрацювавши в експерименті з магнітами, електрикою і напівпровідниками, дитина легко зрозуміє теоретичні обґрунтування законів фізики.
Батарейки в комплект не входять, потрібні 2 шт. типу ААДля дітей старше 6-ти років.Розмір упаковки: 36 х 27 х 4.5 см.

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логіка, мислення, уява