Картки Домана Форма та колір 2 в 1 укр. мова Вундеркінд з пелюшок


Виробник: Вундеркінд з пелюшок
Модель: WK 2100064096075
Наявність: На складі
125
Купити

Опис

Комплект карток Форма та колір 2 в 1: 20 двосторонніх карток із зображенням кольору з одного боку та геометричної фігури з іншого боку.
У наборі картки:
Кольори: синій, сірий, білий, чорний, жовтий, червоний, блакитний, рожевий, бежевий, зелений, бордовий, лимонний, салатовий, бузковий, помаранчевий, оливковий, малиновий, фіолетовий, коричневий, морська хвиля
Форми: куб, куля, коло, овал, ромб, конус, зірка, кільце, призма, квадрат, циліндр, півколо, трапеція, піраміда, трикутник, п'ятикутник, шестикутник, прямокутник, паралелограм, паралелепіпед.
      На думку американського лікаря Глена Домана, засновника "Інституту прискореного розвитку дитини" таке навчання (навіть по 5 хвилин на день) стимулює розвиток різних відділів головного мозку, завдяки чому у дитини формується фотографічна пам'ять, дитина розвивається набагато швидше за однолітків, і з народження відкриває для світ енциклопедичних знань.
Головне, в чому Доман, безсумнівно, має рацію, це те, що чим менше дитина, тим легше вона вбирає будь-які нові для неї знання. Потрібно встигнути скористатися цим!
Увага! Картки українською мовою, завдання також українською мовою.

Рекомендовано для дітей від народження до 8 роківКомплектація: 20 карток із зображенням кольору з одного боку та геометричної фігури або об'ємного тіла з іншого боку.Матеріал: білий картон.Розмір кожної картки: 16.5*19.5 смУпаковка: прозорий конвертЗроблено в Україні!Методика Глена ДоманаДоступний варіант, що ламінує.
Як займатись?
Перш ніж переступити до занять, напишіть ту саму назву форми, що й на лицьовій стороні картки. Назва кольору підписувати не потрібно, оскільки картки з обох сторін одного кольору.
Набори "Форма" та "Колір" - дві незалежні один від одного теми, не варто їх показувати їх дитині впереміш або поспіль.
Виберете час доби, коли дитина ситий, бадьорий і веселий. Візьміть 5 карток, посадіть малюка перед собою і з усмішкою починайте показ, швидко змінюючи картки і чітко промовляючи написане на звороті слово або колір, який ви бачите. Повторіть заняття кілька разів на день. Далі видаляйте по одній картці з кожного, вже вивченого протягом 5 днів набору, та заміняйте її на нову. Наприкінці кожного заняття обов'язково похваліть малюка. Після того, як ви закінчите показ карток малюкові, протягом найближчого часу закріпіть матеріал, підбираючи для ігор різні предмети і називаючи їх форму та колір.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 1;2;3;4;5;6;7;8
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються расширение кругозора;увеличение словарного запаса;фотографическая память;формирование энциклопедических знаний