Альбом-лото на Математичному планшеті для дітей 4-8 років - kor 016


Виробник: Корвет
Модель: kor 016
Наявність: На складі
194
Купити

Опис

    Ви, ймовірно, вже знайомі з міжнародним дидактичним навчально-ігровим посібником - математичним планшетом, і встигли переконатися, що цей багатофункціональний посібник дозволяє ефективно вирішувати завдання пізнавально-мовного розвитку дітей.

    Нова гра поєднує традиційні для будь-якого ЛОТО завдання розвитку уваги, швидкості реакції, змагальності з новими вміннями переносити задану схему на планшет, розвитком мови, вмінням працювати в команді.

    Ігровий матеріал в ЛОТО - зображення предметів рукотворного світу, об'єднані відповідно за лексичними темами: "Одяг", "Посуд", "Побутова техніка", "Меблі", "Взуття", "Інструменти".

    З кожної теми дані тематичні карти з малюнками предметів і 6 карток-схем.

    У лото можна грати всією сім'єю, в групі дитячого садка, з друзями; може грати і одна дитина.

Вік: 4-8 років. 
Комплект: брошура, 210 х 297 мм. 


Увага. Для ігор необхідна наявність "Математичного планшета".

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 4;6