Глобус-модель Будова Землі 32 см (масштаб 1:50 000 000) - нуш Д984у


Модель: нуш Д984у
Наявність: На складі
5 060
Купити

Опис

    Модель являє собою рельєфний глобус Землі (рельєф до 1 см.), З вирізаним фрагментом 1/8 поверхні, що дозволяє розглянути внутрішню будову земної кулі: ядро, мантію, земну кору. Модель виготовлена ​​з пластмаси, розфарбована в природні кольори. Її висота становить - 50.

    Посібник призначений для використання в загальноосвітніх установах як демонстраційної моделі в курсі географії, а також на уроках у початковій школі, по темі «Будова Землі».

    Діаметр не менше 32 см, виконаний у вигляді настільної моделі на підставці, підставка виготовлена ​​з пластику чорного кольору.


* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються пам'ять, увага, логічне мислення