Настільна гра Geekach Games Голодна мавпа (Hungry Monkey) (укр.) GKCH072HM


Виробник: Geekach Games
Модель: pi GKCH072HM
Наявність: На складі
475
Купити

Опис

Карткова настільна гра "Hungry Monkey" - захоплююча гра для всіх любителів карткових філерів. Ця гра є просунутим варіантом знаменитої гри «UNO» з чудовим оформленням та цікавим геймплеєм.


Мета гри - позбавитися всіх карт на руці і з ряду перед собою. Гравці ходять по черзі, додаючи карти в стопку тварин. Щоб виграти, потрібно вміло використовувати ефекти карток тварин і правильно розподіляти свої карти, щоб не потрапити в пастку.


У грі є можливість зіграти турнірний варіант із чотирьох партій, де переможець отримує карти квасолі як нагороду. Карти квасолі можна використовувати у грі "Hungry Monkey", що робить гру ще цікавішою.


У стандартній грі кожен гравець отримує по 3 карти тварин на руку та по 4 карти тварин у ряд перед собою. Щоб виграти, гравці можуть викладати будь-яку кількість однакових карт або застосовувати ефекти тварин. Якщо гравець викладає велику зграю з 4 або більше карток, він отримує додатковий хід, але не застосовує ефекти тварин.


Гра "Hungry Monkey" підійде як для сімейних посиденьок, так і для ігрових вечорів із друзями. Якщо ви любите блефувати та хочете спробувати щось нове, обов'язково зверніть увагу на ігри «Spicy. Пекельні спеції» або «Sweet & Spicy. Битва котиків».


Ефекти карт:

Маленька мураха (1). Якщо ви викладаєте карту мурахи на іншу карту мурахи, нічого не відбувається. Інакше гравець забирає весь стос на руку, окрім карт викладених мурах.

Спритний горобець (2). Дозволяє подивитися одну карту в ряду та поміняти її на одну з карток на руці.

Лукава змія (3). Дозволяє підглянути одну з карток у ряді будь-якого гравця.

Викрутливий мангуст (7). Дає додатковий перебіг.

Сильний буйвол (8). Наступний гравець повинен викласти картку з таким самим чи меншим значенням.

Королівський тигр (11). Потрібно скинути весь стос карт.

Голодна мавпа. Карта голодної мавпи завжди підходить. Мавпа копіює карту сусідньої тварини. Якщо картка скопійованої тварини під нею, мавпа також дозволяє застосувати ефект карти.


В коробці

  • 72 карти тварин
  • 1 карта чорної кішки
  • 22 карти квасолі
  • правила


Видавець Geekach Games

Мова Українська

Текст у грі Мовонезалежна

Час партії 15 – 30 хвилин

Гравців 2 - 6

Вік 8+

Характеристики

Вік
Вік 8+