Головоломка Сніжинка - KV 3011


Виробник: КрутьВерть
Модель: KV 3011
Наявність: На складі
201
Купити

Опис

Головоломка Сніжинка із серії хрестів оригінальна та цікава.     Завдання гравця: Розібрати та зібрати цей гарний вузол.
     Ця головоломка, що складається з дев'яти частин, є по-своєму унікальною. Вона складається із шести однакових частин і ще трьох центральних. Коли головоломка з'єднується, виглядає так, ніби всі частини з'єднуються в центрі. Знаходження правильного та послідовного розміщення окремих її елементів веде не тільки до збирання головоломки, але й до впевненості у власних інтелектуальних та логічних силах. Знайти виключно правильне і єдине правильне логічне рішення у непростій ситуації – це Перемога над обставинами та над собою. Будьте гідні називатись Homo sapiens.
     Купити головоломку можна як для себе, так і в подарунок дитині, другу, колезі – такий оригінальний подарунок оцінить людина, яка прагне самовдосконалення та саморозвитку. Повірте, цією покупкою Ви будете задоволені і неодноразово робитимете підходи до цієї головоломки. Навіть знаючи як розібрати і знайшовши рішення, як зібрати її ця головоломка буде тягнути Вас. І Ви напевно показуватимете її своїм гідним знайомим і як гуру показуватимете її цікаве рішення.
     Розгадування головоломок такого роду - це чудова зарядка для розуму та розвиток дрібної моторики, уваги, логіки та посидючості. Крім того, дерев'яна головоломка «Сніжинка» завдяки своєму естетичному зовнішньому вигляду може стати прекрасним предметом інтер'єру.