Гусак та жаби. Ігрові персонажі розвиваючих ігор Воскобовича


Виробник: Розвиваючі ігри Воскобовіча
Модель: vos_062
Наявність: На складі
645
Купити

Опис

    Гусак та жаби – персонажі методики «Казкові лабіринти гри». Ця технологія була винайдена В'ячеславом Воскобовичем, який пропонує використовувати у навчанні дітей ігровий метод та занурення у казку. Всі ігри Воскобовича супроводжуються незвичайними історіями, які допомагають малюкам краще засвоювати інформацію та довше зосереджувати увагу на завданнях.

      Гусак-Капітан і Жаби-матроси – герої казки «Подорож по Блакитному струмку». Ця історія йде разом з грою, що розвиває, «Кораблик Бризг-Бризг». Маля, виконуючи завдання паралельно з ходом сюжету, знайомиться з героями казок. Персонажі Воскобовича просять дитину про допомогу, розповідають історії та радять як вирішити важкі завдання.
       Казкові лабіринти гри допомагають сформувати логічне мислення, дають базові знання про навколишній світ. Посібники, які винайшов Воскобович, розвивають увагу та посидючість, вчать розрізняти кольори, форми та розміри. А персонажі казок пожвавлюють заняття, роблять їх динамічнішими та цікавішими. Використовуючи фігурки, Ви може легко розвинути мову та уяву своєї дитини. Герої зроблені з фанери і можуть кріпитися на коврограф за допомогою липучки або ставитися на стіл.
Розміри фігурок: гусак 10,5 х7 см, жаби 7,5 х5 смХарактеристики:
  • іграшки для дітей
  • серія: Казковий персонаж
  • матеріал: фанера
  • упаковка: термоплівка
  • виробник: Ігри Воскобовича 

       Купити Гусак та жаби. Ігрові персонажі розвиваючих ігор Воскобовича Ви можете в нашому інтернет магазині іграшок "IQgra", що розвивають, просто натиснувши на кнопку "купити", після чого з Вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей замовлення. Наш магазин надає Вам можливість оплати при доставці додому кур'єром у Дніпрі, а також самовивіз. Ми здійснюємо доставку до всіх регіонів України, у тому числі післяплатою.

Характеристики

Стать дитини
Стать девочка;мальчик
Вік
Вік 3;7
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логическое и пространственное мышление, фантазию и воображение.