Художній набір для творчості 150 предметів - mpl MK 2455


Виробник: A-Toys
Модель: mpl MK 2455
Наявність: На складі
788
Купити

Опис

Малювання чи аплікація? Є люди, які не уявляють життя без творчості. Муза до них приходить раптово і вони зараз готові створювати свої шедеври. Найголовніше у роботі будь-якого художника – це якісні витратні матеріали: пензлі, олівці, фарби тощо. Купівля таких товарів може «влетіти в копійчину». А ви знаєте як купити все найнеобхідніше для творчого хобі в одному комплекті і при суттєво заощадити?
     Художній набір для творчості 150 предметів – знахідка для творця. У наборі знаходяться відразу всі предмети, необхідні створення малюнків, аплікацій та інших шедеврів. Діти будуть особливо раді такому подарунку – всі яскраві предмети акуратно розміщені у зручній валізці. Величезний вибір канцелярських продуктів допоможе швидше розвиватися дитині.
Переваги:
  • У наборі є все необхідне початку першої творчості дитини чи дорослого;
  • Сприяє розвитку уяви, посидючості та абстрактного мислення;
  • У комплекті 150 різних предметів від олівців до ножиць;
  • Зручна валізка для безпечного зберігання та переміщення;
  • Кейс виготовлений із міцного безпечного матеріалу;
  • Осередки органайзера ергономічні – легко діставати і класти предмети;
  • Зручно брати із собою;
  • Легко зберігати;
  • Істотна економія при купівлі набору порівняно з придбанням товарів окремо.

     Відкривши перший раз набір, запам'ятайте, а краще сфотографуйте наповнення, щоб потім не виникло проблем з розкладанням предметів по місцях. Всі осередки органайзера доступні навіть для дитячих пальчиків. Надайте йому можливість самому складати композицію кольорів та освоїти всілякі прийоми малювання різними текстурами. Після малювання, маленький художник зможе самостійно та із задоволенням зібрати всі предмети на місце.

     Дитячий художній набір Ви можете у магазині iqgra.com.ua за низькою ціною. Користуйтеся самі або подаруйте його дитині, і вона розвиватиметься із задоволенням, швидко та з цікавістю. Доросла людина також буде радий такому подарунку, особливо той, хто пов'язаний із творчістю.

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 3;99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються ловкость, терпение, чувство гармонии, креативность.