Навчальна гра Букашки-Умняшки Learning Resources LER1764


Виробник: Learning Resources
Модель: KDS LER1764
Наявність: Нет в наличии
574
Купити

Опис

Букашки-Умняшки - навчальна гра, яка допоможе дитині освоїти рахунок до 10 в ігровій формі, удосконалить основи складання, навчиться розпізнавати числа.

Як грати?

  • Принцип гри ідентичний бінго: кожен гравець бере двосторонню картку з сонечком з шістьма цифрами від 1 до 9 (сторони відрізняються рівнем складності)
  • Чорні фішки розмістіть на середині столу, чорної стороною вгору
  • Кожен гравець по черзі бере одну фішку і перевертає її
  • Заберіть фішку, якщо ви можете скласти з двох цифр (на картці і на фішці) число 10. Наприклад, на фішці число 3, на картці потрібно знайти 7, щоб в сумі вийшло 10
  • Переможцем стає той, хто першим закриє всі цифри на картці.

    Навчальна гра LEARNING RESOURCES - Букашки-Умняшки сприяє розвитку математичних здібностей, логіки і концентрації уваги.

В комплекті:

  • 6 двосторонніх карток з сонечками 20 * 15 см
  • 72 чорні фішки з цифрами

Грайте в команді від 2-х до 6-и осіб.

Рекомендовано для дітей від 5 років.

* Відповідає затвердженому переліку засобів навчання та обладнання навчального і загального призначення для навчальних кабінетів початкової школи, в рамках концепції Нової української школи в загальноосвітніх навчальних закладах I ступеня згідно Наказу Міністерства освіти і науки України від 13.07.2017 р .. №1021 та розпорядження Кабінету Міністрів України від 14 грудня 2016 №988-р «Про схвалення Концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти« Нова українська школа на період до 2029 рр.»

Характеристики

Стать дитини
Стать мальчик;девочка
Вік
Вік 5;9
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються концентрация внимания, умение играть, математические способности