Гра настільна Vladi Toys маршрутна. Алмаз бум єдиноріжки (VT8055-31)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT8055-31
Наявність: На складі
545
Купити

Опис

Гра "Vladi Toys Маршрутна. Алмаз Бум Єдиноріжки" транспортує вас у дивовижну країну чарівних істот - єдиноріжок. У цій чарівній країні хмари під ногами, найсмачніші частування на кожному кроці, а найулюбленіша розвага - збирати сяючі алмази!

Приєднуйтесь до пригод однорідок, виберіть свого улюбленця і вирушайте в захоплюючу подорож країною в пошуках алмазів. Вам доведеться кинути гральний кубик, щоб просуватися полем, і збирати алмази, щоб стати справжнім чемпіоном.

Комплектація гри включає чотири фігурки єдиноріжок з пластиковими підставками, щоб вони могли впевнено стояти на полі пригод, десять деталей ігрового поля, один гральний кубик для визначення ходів, двадцять спокусливо сяючих алмазів і, звичайно ж, правила гри, які допоможуть вам освоїтися в цьому чарівному світі і насолодитися кожним моментом гри.

Отже, вирушайте у захоплюючу подорож країною єдиноріжок і спробуйте зібрати більше алмазів, ніж ваші суперники, щоб стати справжнім переможцем у грі "Vladi Toys Маршрутна. Алмаз Бум Єдиноріжки".

Характеристики

Вік
Вік 4;99
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність