Гра настільна Vladi Toys Пиши та витирай. Ферма (VT5010-19)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT5010-19
Наявність: На складі
288
Купити

Опис

Гра "Пиши та витирай. Ферма" від Vladi Toys - це захоплююча пригода для маленьких дослідників! У цій настільній грі на вас чекає захоплююча подорож фермою, де ви зустрінете безліч тварин і виконайте різноманітні завдання.

На двосторонніх гральних картках вас супроводжуватимуть веселі мешканці ферми – від милих овечок до веселих поросят. Але це не просто картки, це джерело веселих та інтелектуальних завдань! Вирішуйте ребуси, малюйте, штрихуйте і виконуйте безліч інших захоплюючих завдань, тоді як тварини підтримуватимуть вас своєю непідробною посмішкою.

Спеціальний маркер "Пиши-витирай" з губкою дозволить вам використовувати картки багато разів. Просто стирайте виконані завдання і пишіть знову, щоб продовжувати захоплюючу подорож фермою.

Гра "Пиши та витирай. Ферма" розвиває не тільки логічне мислення, а й пам'ять, уважність, мовлення та дрібну моторику у дітей. Це чудовий спосіб не тільки розважитися, але й навчитися, весело проводячи час у компанії улюблених персонажів фермерського світу.

Характеристики

Вік
Вік 3;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність