Гра настільна Vladi Toys зі дзвоником Гостре око. Абетка (VT8010-14)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT8010-14
Наявність: На складі
420
Купити

Опис

Гра "Гостре око" від Vladi Toys - це захоплюючий спосіб перевірити свою реакцію та уважність. У цій динамічній настільній грі ви зможете виявити найшвидшого і найпильнішого гравця за лічені хвилини.

Зберіть друзів та сім'ю навколо столу та готуйтеся до веселого виклику! Гра складається з двох варіантів, кожен із яких обіцяє масу задоволення та емоцій.

Варіант "Будь першим!" пропонує зібрати ігрове поле з чотирьох міні-полів, утворюючи коло із пронумерованими секторами. Після цього кожен гравець по черзі тягне картку, намагаючись якнайшвидше знайти збігається зображення на великому полі. Якщо у вас це виходить, не зволікайте - вдарте по дзвіночку і заберіть собі картку. Але будьте обережні: за помилку доведеться заплатити штраф і пропустити два ходи! Переможцем стане той, хто зможе зібрати найбільшу кількість карток.

Варіант "Бінго!" призначений для 2-4 гравців та пропонує розбити міні-поля так, щоб у всіх була рівна кількість. Потім гравці по черзі тягнуть картки, шукають зображення, що збігається на своєму полі і намагаються якнайшвидше вдарити в дзвіночок, щоб забрати картку і покрити відповідне місце на своєму полі. Мета гри - бути найшвидшим і зібрати вертикальну або горизонтальну лінію з карток, щоб отримати фішку-курку. Переможцем стане той, хто збере найбільше фішок-курочок за 4 раунди.

Гра "Гостре око" - це не тільки весело провести час у колі сім'ї та друзів, але й чудовий спосіб розвинути свою реакцію, уважність та концентрацію. Пориньте у світ захоплюючих змагань та динамічних емоцій з цією захоплюючою настільною грою від Vladi Toys!

Характеристики

Вік
Вік 5+
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність