Гра настільна Vladi Toys Стікімонстри (VT8055-35)


Виробник: Vladi Toys
Модель: VT8055-35
Наявність: На складі
510
Купити

Опис

Гра настільна Vladi Toys "Стикимонстри" (VT8055-35) відправить вас у захоплюючу пригоду з пошуку забавних монстриків, захованих серед різнокольорового слизу! Десь серед безлічі предметів, що потрапили в цей містичний світ зі звичайного світу людей, ховаються веселі та дивовижні істоти.

Ваша мета - розкрити таємницю і зловити якомога більше стиківмонстрів! Зберіть друзів і кидайте кубик по черзі, пересуваючись яскравими доріжками ігрового поля. Відкривайте банки та виконуйте різноманітні дії, щоб наблизитись до своєї мети. Знайдіть найкоротший шлях до монстрика та схопіть його, перш ніж зробить це хтось інший!

Настільна гра "Стикимонстри" обіцяє масу веселощів та азарту для всіх учасників. На вас чекає захоплююча подорож світом слизу, де кожен хід може призвести до відкриття нових пригод та зустрічей із забавними персонажами.

Комплектація гри включає ігрове поле, 16 деталей, ігровий кубик, 8 фігурок стікіз, 4 дерев'яні ігрові фігурки і докладну інструкцію, яка допоможе вам швидко поринути в світ "Стикимонстрів" і почати захоплюючу подорож!

Характеристики

Вік
Вік 1;5
Якості, які розвиваються
Якості, які розвиваються логічне мислення, пам'ять, уважність