Банда Розумників Ігротека 7 + (Читай-Хапай + Турборахунок + Цветаріум + Геометрика + подарункова коробка) - pi УМ081


Виробник: The Brainy Band
Модель: pi УМ081
Наявність: Нет в наличии
1 426
Купити

Опис

    У наборі чотири захоплюючих навчальних гри, які врятують дитину в початкових класах школи. Це веселі ігри на читання, арифметику і геометрію. Корисний подарунок для першокласника!

У наборі:

Читай-Хватай- динамічна і весела гра на читання. У «Читай-хапай» діти швидко і з задоволенням навчаться складати з букв слова: хто швидше читає - той більше збирає. Гра влаштована так, що ігровий процес автоматично стимулює дітей читати і підвищувати швидкість читання.

Турборахунок - весела і дуже динамічна гра, яка захоплює і дітей, і дорослих! За рахунок декількох рівнів складності гра буде дуже корисна і для дошкільнят, які тільки-тільки запам'ятали назви чисел, і для учнів молодших класів, які освоюють арифметичні дії.

Цветаріум вирішує одну важливу задачу, яка стоїть перед дітьми і батьками - освоїти таблицю множення. Просто, образно, граючи і без зазубрювання.

Геометрика дозволяє легко освоїти всі геометричні поняття, що розглядаються в програмі початкової школи, і навіть більше! При цьому в неї з ентузіазмом грають і дошкільнята, буквально на льоту хапаючи навіть непрості геометричні поняття. Адже назви і терміни не потрібно зубрити - вони тут же стають потрібними в грі!


Завдяки набору новоспечений школяр освоїть додавання, віднімання, множення, цифри, геометрію, нерівності, букви і читання.

Гра розрахована на 2-5 гравців

Партія триває 5-25 хвилин.

Розмір упаковки: 19х20,5х9 см.

Характеристики

Вік
Вік 7+